Generelt om mit arbejde

Basis for mit arbejde er den kontakt jeg igennem en årrække har opbygget med mine hjælpere på den anden side. For mange vil noget sådant noget som kontakt med ånder og bevidstheder i en anden dimension måske lyde okkult og mærkeligt. For mig, som for mange andre, er dette imidlertid ikke et spørgsmål om teori, men om praktisk erfaring.

Og det er vigtigt at huske, at det ikke blot er clairvoyante, healere eller 'helt særligt begavede' der kan have en sådan kontakt. Vi har alle sådanne hjælpere på den anden side knyttet til os, men der er forskel på i hvor høj grad vi etablerer en bevidst kontakt med dem. Det ser imidlertid ud til at flere og flere i vores tid er åbne for disse muligheder, og begynder at få en personlig erfaring med 'den anden side', og de muligheder det giver os.

Og det er min overbevisning, at selvom en rådgivers og en terapeuts egen baggrund, livserfaring, psykologiske indsigt og medmenneskelige forståelse, altid er uvurderlig vigtig i en terapeutisk situation, så er det i sidste ende kontakten til den spirituelle dimension der giver rådgivningen og det terapeutiske arbejde den egentlige dybde og styrke. Fordi det kommer fra et niveau der ligger udover hvad et menneske kan nå ud fra sig selv.

 

"Hvorfor bliver man terapeut eller endda vejleder?
Jeg holder af udtrykket solidaritet og jeg holder af
billedet af to rejsende der møder hinanden på vejen:
Vi er begge rejsende på en lang vej hvor der er mange
broer at krydse. Lige nu er det måske mig der kan
hjælpe dig over; næste gang kan det være omvendt."


Billede fra haven ved Astrologi Aarhus