Lydhealing tilbydes i Århus

Som omtalt under afsnittet om hvad healing er, kan den healende energi bæres af forskellige medier, f.eks. lyd, farve, duft m.v.. Jeg er specielt glad for at arbejde med lyd og musik i forbindelse med healing, altså det der i almindelighed kaldes lydhealing. Denne sammenhæng mellem healing og lyd er ikke noget nyt. Siden de tidligste tider har mennesket vidst om musikkens helende kræfter og om hvordan den magi der udgik fra tonerne kunne lede til andre verdener, til andre niveauer af bevidsthed.

Også for mig er musikken og lydene virkelig kanaler til den indre virkelighed. På en let og ubesværet men også meget direkte måde kan den nå dybder i os som normalt ikke er tilgængelige for os. Det er almindeligt for os moderne mennesker, at vi fylder vores bevidsthed op med lag på lag af fortravlede tankemønstre og ikke-færdiggjorte følelser. Altsammen fjerner det os fra os selv og vores umiddelbare evne til blot at være og leve. Men med musik og lyd som bærere af den healende energi, kan vi gå bag om disse slør og forbinde os med os selv og løsne hvad der har lejret sig i kroppen af stress og spændinger.

Jeg er i healingssammenhæng specielt glad for stemmen som redskab, da man med sang og lydgivning direkte kan agere i forhold til de subtile forandringer der hele tiden foregår i kroppen og dens tilhørende energifelter under en healing. Til andre tider kan det bedste i situationen imidlertid være brugen af klokker, syngeskål eller måske endda et instrument som violin eller guitar. Men i andre sammenhænge er lydhealing så netop ikke det rigtige. Der er ingen faste regler for dette, men afgøres af øjeblikket og situationen. Men bestiller du en healings-session hos mig er sandsynligheden for at lydhealing vil indgå, stor.

Priser, Kontakt


Billede fra haven ved Astrologi Aarhus